fredag 12. oktober 2012

Uprisen 2013!

No kan du vere med på å bestemme kven som skal vinne Uprisen 2013.
Uprisen er ein pris som vert delt ut til beste ungdomsbok der det er ungdommen sjølv som melder bøkene og bestemmer kven som skal vinne prisen. Det er foreininga !les saman med litteraturfestivalen på Lillehammer som har tatt initiativet til kåringa
 
Alle ungdomar vert oppfordra til å seie si meining om dei norske ungdomsbøkene som kjem ut i inneverande år. Kvart år vert sju/åtte fylker utfordra til å delta med ein skuleklasse. I 2012 var 9. klasse ved Hornindal skule ein av dei klassane som var med å melde bøker.
 
Her er litt av det foreininga !les sjølv seier om prisen:
 
"Alle ungdommer kan registrere seg som anmelder på www.uprisen.no. Bli med og bestem hvem som skal vinne UPrisen 2013!
unglesemann
UPrisen – årets ungdomsbok er den eneste litterære prisen i Norge der ungdommer bestemmer i alle ledd. Nå leser 16 anmelderklasser alt av årets norske ungdomsbøker. De publiserer anmeldelser av bøkene her på www.uprisen.no.

Men man trenger ikke å gå i en anmelderklasse for å anmelde bøker! Du kan enkelt registrere deg, og legge inn anmeldelse av bøkene du har lest. Les mer om hvordan du kan bli anmelder her.

Hver stemme teller i kampen om hvilken bok som skal vinne UPrisen!"
 
Les meir her: www.uprisen.no
 
 
Tips! På heimsida til Uprisen.no ligg det ute mange gode anbefalingar av ungdomsbøker for dei som har lyst til å lese ei god bok.
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar