onsdag 5. september 2012

Stryn bibliotek sin nettkatalog


Det er kanskje ikkje alle brukarar hos Stryn bibliotek som er klar over at ein kan sitte heime i stova si og reservere bøker?
Ved å logge deg inn på Stryn bibliotek sin søkjekatalog på internett kan du sjå kva bøker biblioteket har, og om dei er tilgjengeleg i hyllene eller utlånt. Du kan sjå kva bøker som er nye på biblioteket, både for barn og unge. Og i tillegg kan du sjå kva bøker som nettopp vart levert inn, eller som er utlånt.
Så dersom du ventar på ei spesiell bok eller ein film så er dette ein lur plass å finne ut om den er komme inn, eller kanskje du vert inspirert til å låne noko nytt? På denne sida ligg også kontaktinformasjon til biblioteket, du kan sjå opningstidene våre og du kan sende oss ei melding om du vil det.
I tillegg til alt dette kan du logge deg inn på «Meg & mitt» for å sjå kva lån du sjølv har på biblioteket. Her kan du også sjå når bøkene dine må leverast inn, fornye dei sjølv og reservere andre bøker. Dersom du nettopp har flytta eller endra telefonnummer i det siste kan du også endre personopplysningane dine. For å gjere dette treng du lånenummeret ditt og eit passord. Lånenummeret står på lånekortet, og dersom du ikkje finn det igjen kan du komme innom oss og få vite kva lånenummeret ditt er. Du kan også bruke e-postadresse dersom den er registrert hos oss. Dersom du ikkje har eit passord kan du få det tilsendt på e-posten din.  
Hugs også at du når som helst kan komme innom biblioteket og spørje oss om desse tinga om du heller vil det. Vi synest det er veldig kjekt med besøk!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar